CATEGORII DE CARTI

1, 2, 3, programez in Scratch

Carte scrisa de: Tony Bassete
Vezi si cumpara cartea 1, 2, 3, programez in Scratch scrisa de autorul Tony Bassete sub editura Gama. Cartea a fost publicata in 21-Aug in limba Romana, are 64 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti 1, 2, 3, programez in Scratch, poti oricand vedea si alte carti de Tony Bassete. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea 1, 2, 3, programez in Scratch PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

35.1lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea 1, 2, 3, programez in Scratch la un super pret de doar 35.1lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

1, 2, 3, programez in Scratch Rezumat

iti plac calculatoarele si jocurile video?
Atunci, aceasta carte este perfecta pentru tine. Cu cateva click-uri, poti sa-ti creezi propriile animatii interactive cu ajutorul programului Scratch si sa devii un programator genial.

Contine:

>> Fise explicative pentru a intelege pe deplin programarea in Scratch, pentru a testa toate posibilitatile si pentru a vedea daca ai inteles corect.
>> Un program complet pentru a-ti realiza propriul joc de spart caramizi, urmand instructiunile pas cu pas, dar si incercand propriile variante.

Cu Scratch, este foarte usor sa creezi, sa experimentezi, sa desenezi si sa dai frau liber imaginatiei. Astfel, vei deveni un adevarat maestru al programarii.

Autor(i): Tony Bassete
Anul aparitiei: 21-Aug
Editura: Gama
Cod produs: 9786060561385
Categorie: Educationale
Subcategorie: Clasa
Nr. pagini: 64
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9786060561385
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Tony Bassete sau din categoria Clasa.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante