CATEGORII DE CARTI

1000 exercitii si probleme. Culegere de matematica pentru clasa a II-a

Carte scrisa de: Adina Grigore
Vezi si cumpara cartea 1000 exercitii si probleme. Culegere de matematica pentru clasa a II-a scrisa de autorul Adina Grigore sub editura Ars Libri. Cartea a fost publicata in 21-Aug in limba Romana, are 176 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti 1000 exercitii si probleme. Culegere de matematica pentru clasa a II-a, poti oricand vedea si alte carti de Adina Grigore. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea 1000 exercitii si probleme. Culegere de matematica pentru clasa a II-a PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

18lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea 1000 exercitii si probleme. Culegere de matematica pentru clasa a II-a la un super pret de doar 18lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

1000 exercitii si probleme. Culegere de matematica pentru clasa a II-a Rezumat

AVIZATE OM 3530/ 04.04.2018
Este un bogat si util suport de lucru, necesar atat elevilor, cat si cadrelor didactice. Culegerea de matematica respecta programa scolara pentru clasa a II-a si este avizata de Ministerul Educatiei Nationale. Constituie un suport eficient de lucru in abordarea diferentiata a activitatii didactice, precum si in cea independenta din pregatirea suplimentara a elevilor. Continutul culegerii este menit sa valorifice maximal potentialul si achizitiile anterioare ale elevilor. Pentru cadrele didactice culegerea este atat un mijloc necesar in abordarea diferentiata si de calitate a activitatii didactice, cat si o baza formativa in prelungirea elevilor care manifesta interes deosebit pentru matematica, pregatindu-i pe elevi cu priceperi si deprinderi de calcul si dezvoltandu-le logica matematica, elemente fundamentale pentru dezvoltarea competentelor stiintifice de baza.

Autor(i): Adina Grigore
Anul aparitiei: 21-Aug
Editura: Ars Libri
Cod produs: 9786063605666
Categorie: Educationale
Subcategorie: Clasa
Nr. pagini: 176
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786063605666
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Adina Grigore sau din categoria Clasa.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante