CATEGORII DE CARTI

Caiet de matematica si explorarea mediului. Clasa a II-a Semestrul al II-lea

Carte scrisa de: Mariana Mogos, Stefan Pacearca
Vezi si cumpara cartea Caiet de matematica si explorarea mediului. Clasa a II-a Semestrul al II-lea scrisa de autorul Mariana Mogos, Stefan Pacearca sub editura Didactica Publishing House. Cartea a fost publicata in martie 2018 in limba Romana, are 56 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Caiet de matematica si explorarea mediului. Clasa a II-a Semestrul al II-lea, poti oricand vedea si alte carti de Mariana Mogos, Stefan Pacearca. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Caiet de matematica si explorarea mediului. Clasa a II-a Semestrul al II-lea PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

8.1lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Caiet de matematica si explorarea mediului. Clasa a II-a Semestrul al II-lea la un super pret de doar 8.1lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Caiet de matematica si explorarea mediului. Clasa a II-a Semestrul al II-lea Rezumat

Avizat OMEN Nr. 30228.01.2018

Autor(i): Mariana Mogos, Stefan Pacearca
Anul aparitiei: martie 2018
Editura: Didactica Publishing House
Cod produs: 978-606-683-204-5
Categorie: Educationale
Subcategorie: Clasa
Nr. pagini: 56
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 978-606-683-204-5
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Mariana Mogos, Stefan Pacearca sau din categoria Clasa.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante