CATEGORII DE CARTI

Carti Online: arhitectura si design

Opera lui Brancusi in Romania

Opera lui Brancusi in Romania este scrisa de autorul Matei Stircea-Craciun sub editura Vremea. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Munca actorului cu sine insusi (Vol. I)

Munca actorului cu sine insusi (Vol. I) este scrisa de autorul Konstantin Sergheevici Stanislavski sub editura Nemira. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Cipru – Insula Afroditei

Cipru – Insula Afroditei este scrisa de autorul Aurelia Stoie Marginean sub editura Libris Editorial. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Album de arta Camille Pissarro

Album de arta Camille Pissarro este scrisa de autorul Camille Pissaro sub editura Prior. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Bunicul meu Regele Mihai

Bunicul meu Regele Mihai este scrisa de autorul Principele Nicolae Al Romaniei sub editura Vremea. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Kandinsky

Kandinsky este scrisa de autorul Wassily Kandinsky sub editura Prior. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Hokusai

Hokusai este scrisa de autorul Olaf Mextorf sub editura Prior. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Roman Tolici

Roman Tolici este scrisa de autorul Oana Tanase, Pascal Bruckner, Roman Tolici, Matt Price sub editura Pandora M. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Album de arta Leonardo da Vinci

Album de arta Leonardo da Vinci este scrisa de autorul Leonardo da Vinci sub editura Prior. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Album de arta William Turner

Album de arta William Turner este scrisa de autorul William Turner sub editura Prior. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Revista IDEA arta+societate, nr. 51

Revista IDEA arta+societate, nr. 51 este scrisa de autorul Idea Design sub editura Idea Design. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Revista ARTA nr.32

Revista ARTA nr.32 este scrisa de autorul Magda Carneci sub editura Uniunea Artistilor Plastici din Romania. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Istoria artei

Istoria artei este scrisa de autorul Sir Ernst H. Gombrich sub editura Art. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Revista IDEA arta+societate, nr. 53

Revista IDEA arta+societate, nr. 53 este scrisa de autorul Idea Design sub editura Idea Design. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Edgar Cayce. Muzicoterapia

Edgar Cayce. Muzicoterapia este scrisa de autorul Dorothee Koechlin de Bizemont sub editura Prestige. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Album de arta „Art Deco”

Album de arta „Art Deco” este scrisa de autorul Franziska Bolz sub editura Prior. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

DVD film: Transilvania

DVD film: Transilvania este scrisa de autorul Florin Andreescu sub editura Ad Libri. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Ctitorii ale oamenilor liberi

Ctitorii ale oamenilor liberi este scrisa de autorul Matei Eugen Stoean sub editura ACS. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

1900 Lumea in fotografii de epoca

1900 Lumea in fotografii de epoca este scrisa de autorul Jurgen Sorges sub editura Prior. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

igloo 191 /aug-sep

igloo 191 /aug-sep este scrisa de autorul sub editura Igloo. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Zile

Zile este scrisa de autorul Florin Mitroi sub editura Humanitas. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Ce mai e nou prin Bucuresti

Ce mai e nou prin Bucuresti este scrisa de autorul Silvia silaev Mateescu sub editura Vremea. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Revista IDEA arta+societate, nr. 56

Revista IDEA arta+societate, nr. 56 este scrisa de autorul Idea Design sub editura Idea Design. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Leonardo – Maiestria desenului

Leonardo – Maiestria desenului este scrisa de autorul Carlo Pedretti sub editura RAO. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Igloo #189 / apr-mai 2019

Igloo #189 / apr-mai 2019 este scrisa de autorul sub editura Igloo. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Louvre

Louvre este scrisa de autorul Martina Padberg sub editura Prior. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

El Prado

El Prado este scrisa de autorul Linares Marina sub editura Könemann. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

in Bucuresti prin Micul Paris

in Bucuresti prin Micul Paris este scrisa de autorul Emanuel Badescu sub editura Vremea. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Impresionismul

Impresionismul este scrisa de autorul Hajo Duchting sub editura Prior. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Botticelli

Botticelli este scrisa de autorul Ruth Dangelmaier sub editura Prior. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Monet

Monet este scrisa de autorul Claude Monet sub editura Prior. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Cezanne

Cezanne este scrisa de autorul Hajo Duchting sub editura Prior. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.

Durer

Durer este scrisa de autorul *** sub editura Prior. Vezi si alte carti pe MsBook din categoria Arta, arhitectura si design.