CATEGORII DE CARTI

Comunicare in limba romana. Clasa a II-a

Carte scrisa de: Daniela Berechet, Florian Berechet, Jeana Tita, Lidia Costache
Vezi si cumpara cartea Comunicare in limba romana. Clasa a II-a scrisa de autorul Daniela Berechet, Florian Berechet, Jeana Tita, Lidia Costache sub editura Paralela 45 educational. Cartea a fost publicata in aprilie 2022 in limba Romana, are 176 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Comunicare in limba romana. Clasa a II-a, poti oricand vedea si alte carti de Daniela Berechet, Florian Berechet, Jeana Tita, Lidia Costache. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Comunicare in limba romana. Clasa a II-a PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

22lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Comunicare in limba romana. Clasa a II-a la un super pret de doar 22lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Comunicare in limba romana. Clasa a II-a Rezumat

Lucrarea este realizata in conformitate cu Programa scolara pentru disciplina Comunicare in limba romana, aprobata prin O.M.E.N. nr. 3418/19.03.2013.

Continuturile si activitatile de invatare incluse in carte sunt orientate catre scopul pentru care se invata si pe dimensiunea actionala in formarea personalitatii elevului. Aceste continuturi sunt grupate astfel: Comunicare orala (ascultare, vorbire, intelegere), Citire/lectura, Scriere/redactare, Elemente de constructie a comunicarii.

Culegerea contine opt unitati de continut, structurate astfel incat sa permita un demers didactic personalizat in contextul specific al fiecarei clase si al fiecarui elev, tinand cont ca invatarea nu este un proces pasiv, care li se intampla elevilor, ci o experienta personala, la care ei trebuie sa participe. Structura fiecarei unitati de continut este urmatoarea:

  • Initiere/intelegere;
  • Ce trebuie sa stii;
  • invatam prin joc;
  • Consolidare/Aplicare si exersare;
  • Recapitulare si sistematizare prin teste.

De asemenea, au fost incluse in lucrare Teste initiale, Teste finale, precum si Teste de autoevaluare.

Autor(i): Daniela Berechet, Florian Berechet, Jeana Tita, Lidia Costache
Anul aparitiei: aprilie 2022
Editura: Paralela 45 educational
Cod produs: 978-973-473-534-1
Categorie: Educationale
Subcategorie: Clasa
Nr. pagini: 176
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 978-973-473-534-1
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Daniela Berechet, Florian Berechet, Jeana Tita, Lidia Costache sau din categoria Clasa.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante