CATEGORII DE CARTI

Comunicare in limba romana – clasa pregatitoare. Caietul meu de vacanta

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Comunicare in limba romana – clasa pregatitoare. Caietul meu de vacanta scrisa de autorul *** sub editura Gama. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Romana, are 48 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Comunicare in limba romana – clasa pregatitoare. Caietul meu de vacanta, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Comunicare in limba romana – clasa pregatitoare. Caietul meu de vacanta PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

26.1lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Comunicare in limba romana – clasa pregatitoare. Caietul meu de vacanta la un super pret de doar 26.1lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Comunicare in limba romana – clasa pregatitoare. Caietul meu de vacanta Rezumat

in sfarsit, vacanta!

stim ca abia asteptai sa ai timp sa te joci cat poftesti, asa ca ti-am pregatit cea mai amuzanta colectie de carti cu activitati. Partea grozava este ca te vor ajuta sa nu uiti peste vara ce ai invatat in anul scolar care tocmai s-a incheiat! Rezolva sarcinile, obtine abtibildurile si lipeste-le pe posterul din carte, ca sa obtii astfel harta aventurii tale!

Caietul meu de vacanta – Comunicare in limba romana pentru absolventii clasei pregatitoare include exercitii recapitulative din materia anului scolar anterior, precum si jocuri ce antreneaza competentele dobandite. iti vei reaminti de:

semnele grafice – identificarea sunetelor, literelor si silabelor dintr-un cuvant – sunetul initial si sunetul final – despartirea in silabe – zilele saptamanii – cuvinte cu sens asemanator – alcatuirea enunturilor

Autor(i): ***
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9786060561408
Categorie: Educationale
Subcategorie: Clasa
Nr. pagini: 48
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9786060561408
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Clasa.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante