CATEGORII DE CARTI

Cuvinte cu rima. TrioPuzzle

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Cuvinte cu rima. TrioPuzzle scrisa de autorul *** sub editura Gama. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Romana, are 60 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Cuvinte cu rima. TrioPuzzle, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Cuvinte cu rima. TrioPuzzle PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

19.35lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Cuvinte cu rima. TrioPuzzle la un super pret de doar 19.35lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Cuvinte cu rima. TrioPuzzle Rezumat

TRIOPUZZLE: CUVINTE CU RIMa reprezinta o modalitate ingenioasa si amuzanta de a-l ajuta pe copil sa identifice sunetele initiale si finale ale cuvintelor, precum si sa inteleaga structura cuvintelor care rimeaza. Aceste activitati sunt premergatoare scrisului si cititului.

CONtINUT TRIOPUZZLE – CUVINTE CU RIMa:

  • o mini-carte cu jocuri si indicatii pentru parinti; Cu aceste indicatii, parintii le vor explica copiilor ce trebuie sa faca cu piesele de puzzle pentru a ajunge la rezultatul dorit.
  • 60 de carduri care trebuie identificate si grupate cate trei, pentru a recompune 20 de serii corecte. Fiecare serie este alcatuita din 3 cuvinte care rimeaza.

Puzzle-ul este potrivit pentru copiii care doresc sa isi imbunatateasca citirea si limbajul. Este recomandat copiior de 3-5 ani. Colectia TrioPuzzle reprezinta o modalitate ingenioasa si amuzanta de a testa si imbunatati cunostintele copilului.

Fiecare pachet contine carduri care trebuie identificate si grupate cate trei, pentru a recompune seriile corecte. Cardurile imbogatesc vocabularul, pregatesc copilul pentru citit, ii dezvolta perspicacitatea, si gandirea logica.

Din aceeasi colectie mai fac parte: – Ce urmeaza? – Adunari usoare – Propozitii din trei cuvinte – Citire pe silabe – Litere – Cuvinte din trei litere

Autor(i): ***
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9786060560555
Categorie: Educationale
Subcategorie: Materie
Nr. pagini: 60
Tip coperta: Board book
ISBN: ISBN: 9786060560555
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Materie.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante