CATEGORII DE CARTI

Glasul sangelui

Carte scrisa de: Robert Galbraith
Vezi si cumpara cartea Glasul sangelui scrisa de autorul Robert Galbraith sub editura Trei. Cartea a fost publicata in ianuarie 2022 in limba Romana, are 816 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Glasul sangelui, poti oricand vedea si alte carti de Robert Galbraith. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Glasul sangelui PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

85lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Glasul sangelui la un super pret de doar 85lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Glasul sangelui Rezumat

BEST CRIME & THRILLER LA BRITISH BOOK AWARDS 2021Nominalizare la CWA Gold & Steel DaggersDetectivul particular Cormoran Strike este abordat in Cornwall de o femeie care-i cere ajutorul ca sa dea de urma mamei ei, o doctorita disparuta in conditii misterioase in 1974.
Strike nu a mai preluat vreodata un caz asa de vechi, dar in pofida sanselor mici de succes, e intrigat si il accepta. Robin are de-a face cu un divort urat si atentie masculina nedorita, in timp ce se lupta si cu sentimentele ei pentru Strike.
Investigatia ii duce in mijlocul unui caz incurcat, cu indicii si piste bizare, un ucigas in serie psihopat si martori pe care nu se pot baza. si afla ca pana si un caz de-acum cateva zeci de ani se poate dovedi letal…

Autor(i): Robert Galbraith
Anul aparitiei: ianuarie 2022
Editura: Trei
Cod produs: 9786064010971
Categorie: Fictiune/ Literatura
Subcategorie: Literatura contemporana
Nr. pagini: 816
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786064010971
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Robert Galbraith sau din categoria Literatura contemporana.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante