CATEGORII DE CARTI

Grafisme si cifre. Scrie si sterge – fise refolosibile

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Grafisme si cifre. Scrie si sterge – fise refolosibile scrisa de autorul *** sub editura Didactica Publishing House. Cartea a fost publicata in septembrie 2016 in limba Romana, are 12 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Grafisme si cifre. Scrie si sterge – fise refolosibile, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Grafisme si cifre. Scrie si sterge – fise refolosibile PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

14.4lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Grafisme si cifre. Scrie si sterge – fise refolosibile la un super pret de doar 14.4lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Grafisme si cifre. Scrie si sterge – fise refolosibile Rezumat

Cartea contine 12 pagini refolosibile, pe care poti exersa semnele grafice si scrierea cifrelor. Iar daca gresesti sau, pur si simplu, vrei sa refaci un exercitiu il poti sterge foarte simplu.

Include o carioca speciala.

Autor(i): ***
Anul aparitiei: septembrie 2016
Editura: Didactica Publishing House
Cod produs: 978-606-683-365-3
Categorie: Educationale
Subcategorie: Clasa
Nr. pagini: 12
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-683-365-3
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Clasa.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante