CATEGORII DE CARTI

Inteligenta creativa. CQ (3 ani). MultiQ

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Inteligenta creativa. CQ (3 ani). MultiQ scrisa de autorul *** sub editura Gama. Cartea a fost publicata in aprilie 2021 in limba Romana, are 48 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Inteligenta creativa. CQ (3 ani). MultiQ, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Inteligenta creativa. CQ (3 ani). MultiQ PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

34.5lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Inteligenta creativa. CQ (3 ani). MultiQ la un super pret de doar 34.5lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Inteligenta creativa. CQ (3 ani). MultiQ Rezumat

Seria CQ – inteligenta creativa din colectia MultiQ, este dedicata dezvoltarii inteligentei spatial-vizuale si a celei muzical-ritmice. Inteligenta spatial-vizuala se refera la capacitatea de a crea si folosi reprezentari vizuale ale lumii inconjuratoare. Copiii inzestrati predominant cu acest tip de inteligenta „gandesc in imagini”, invata cel mai bine cu ajutorul reprezentarilor grafice, adora sa deseneze, sa picteze si sa realizeze constructii din cuburi. Ar putea deveni pictori, sculptori, graficieni, cartografi, designeri sau arhitecti.

Inteligenta muzical-ritmica ii caracterizeaza pe copiii sensibili la ritm si sunetele din jur. Acestia prefera povestile audio, retin si interpreteaza cu usurinta cantece, sunt atrasi de instrumentele muzicale si raspund cel mai bine la stimuli sonori. Ar putea deveni compozitori, cantareti, muzicieni, DJ sau ingineri de sunet. Cartea cu activitati il ajuta pe copil sa deprinda anumite abilitati muzicale, sa coloreze, sa deseneze, sa devina mai creativ, sa isi dezvolte simtul estetic si sa isi imbunatateasca capacitatea de concentrare etc.

Autor(i): ***
Anul aparitiei: aprilie 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9789731496771
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 48
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9789731496771
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »