CATEGORII DE CARTI

invata sa desenezi pe patratele 1. Carte de colorat

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea invata sa desenezi pe patratele 1. Carte de colorat scrisa de autorul *** sub editura Lizuka Educativ. Cartea a fost publicata in 21-Aug in limba Romana, are 52 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti invata sa desenezi pe patratele 1. Carte de colorat, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea invata sa desenezi pe patratele 1. Carte de colorat PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

28lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea invata sa desenezi pe patratele 1. Carte de colorat la un super pret de doar 28lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

invata sa desenezi pe patratele 1. Carte de colorat Rezumat

Cu ajutorul acestei carti, cei mici isi pot exersa abilitatile de motricitate fina, atentia si imaginatia, prin copierea sau completarea unor desene geometrice mici pe o foaie cu patratele si, la final, prin colorarea acestora.

Autor(i): ***
Anul aparitiei: 21-Aug
Editura: Lizuka Educativ
Cod produs: 9786068714790
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 52
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9786068714790
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »