CATEGORII DE CARTI

Limba moderna. Engleza, Clasa a III-a (Cartea elevului)

Carte scrisa de: Gabrielle Pritchard, Tessa Lochowski, Charlotte Covill, Jeanne Perett
Vezi si cumpara cartea Limba moderna. Engleza, Clasa a III-a (Cartea elevului) scrisa de autorul Gabrielle Pritchard, Tessa Lochowski, Charlotte Covill, Jeanne Perett sub editura Pearson. Cartea a fost publicata in 21-Aug in limba Romana, are 112 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Limba moderna. Engleza, Clasa a III-a (Cartea elevului), poti oricand vedea si alte carti de Gabrielle Pritchard, Tessa Lochowski, Charlotte Covill, Jeanne Perett. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Limba moderna. Engleza, Clasa a III-a (Cartea elevului) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

33lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Limba moderna. Engleza, Clasa a III-a (Cartea elevului) la un super pret de doar 33lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Limba moderna. Engleza, Clasa a III-a (Cartea elevului) Rezumat

Limba moderna engleza pentru clasa a III-a este un curs bazat pe povesti care ii va motiva pe elevii din ciclul primar sa invete cu placere. Cursul combina o abordare clara a elementelor de gramatica cu accentul pe comunicare si cu dezvoltarea constanta a competentelor.

Avand la baza lunga experienta a celui mai mare editor britanic de ELT, manualul face parte din seria Yazoo pentru Romania si imbina expertiza Pearson cu specificul programei scolare romanesti. Manualul a fost aprobat la licitatia din 2021.

Autor(i): Gabrielle Pritchard, Tessa Lochowski, Charlotte Covill, Jeanne Perett
Anul aparitiei: 21-Aug
Editura: Pearson
Cod produs: 9786197073461
Categorie: Educationale
Subcategorie: Clasa
Nr. pagini: 112
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786197073461
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Gabrielle Pritchard, Tessa Lochowski, Charlotte Covill, Jeanne Perett sau din categoria Clasa.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante