CATEGORII DE CARTI

Matematica pentru copii, parinti si invatatori. Clasa I, caietul I

Carte scrisa de: Valeria Georgeta Ionita
Vezi si cumpara cartea Matematica pentru copii, parinti si invatatori. Clasa I, caietul I scrisa de autorul Valeria Georgeta Ionita sub editura Letras. Cartea a fost publicata in 2017 in limba Romana, are 122 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Matematica pentru copii, parinti si invatatori. Clasa I, caietul I, poti oricand vedea si alte carti de Valeria Georgeta Ionita. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Matematica pentru copii, parinti si invatatori. Clasa I, caietul I PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

21.6lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Matematica pentru copii, parinti si invatatori. Clasa I, caietul I la un super pret de doar 21.6lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Matematica pentru copii, parinti si invatatori. Clasa I, caietul I Rezumat

Matematica pentru copii, parinti si invatatori este un caiet de lucru conceput special pentru copiii care intampina dificultati in invatarea matematicii.

Caietul respecta programa scolara si a fost testat indelung la clase, de invatatori, care au obtinut rezultate notabile. Caietul a fost gandit astfel incat parintii si educatorii sa-si poata ajuta si incuraja copiii nu doar in depasirea dificultatilor de invatare la matematica, ci si in a intelege si a se deprinde cu frumusetea acestei materii.

Multi parinti, mai ales aceia carora nu le-a placut matematica, tind sa se obisnuiasca cu ideea ca cel mic i-a mostenit. Or nu este asa. Oferiti copilului dumneavoastra sansa de a indragi matematica prin joc, prin exercitii usoare, redandu-i increderea in propriile forte. Este stiut ca a porni cu dreptul la o materie cum este matematica, iti deschide pentru viitor perspective de studiu largi. Iar copilul dumneavoastra merita aceasta sansa.

Autor(i): Valeria Georgeta Ionita
Anul aparitiei: 2017
Editura: Letras
Cod produs: 978-606-943-569-4
Categorie: Educationale
Subcategorie: Clasa
Nr. pagini: 122
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 978-606-943-569-4
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Valeria Georgeta Ionita sau din categoria Clasa.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante