CATEGORII DE CARTI

Ortograme. Partea I

Vezi si cumpara cartea Ortograme. Partea I scrisa de autorul sub editura Gama. Cartea a fost publicata in mai 2021 in limba Romana, are 32 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Ortograme. Partea I, poti oricand vedea si alte carti de . Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Ortograme. Partea I PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

9.45lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Ortograme. Partea I la un super pret de doar 9.45lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Ortograme. Partea I Rezumat

Caietul contine explicatii si exercitii care pot fi rezolvate in doar 10 minute si ajuta copilul sa-si foloseasca eficient timpul de studiu.

Ortograme:

  • „sa/ s-a”, „sau/ s-au”;
  • „ia/ i-a”, „iau/ I-au”;
  • „nea/ ne-a”, „neam/ ne-am”;
  • „la/ l-a”, „mai/m-ai”;
  • „nai/ n-ai”, „las/ l-as”;
  • „sai/ sa-i”, „sar/ s-ar”;
  • „iar/ i-ar”, „noi/ n-oi”;
  • „cai/ ca-i”.

in procesul de invatare a limbii romane, este necesar sa se cunoasca foarte bine partea de gramatica, pentru ca cei mici sa scrie cat mai corect. Cele mai folosite greseli se pare ca sunt ortogramele. Prin urmare, lucrarea vine in sprijinul copiilor care inca nu s-au familiarizat cu scrierea lor.

Caietul cu activitati ii testeaza copilului capacitatea de concentrare, atentia si ii dezvolta partea de logica si memoria. Caietul face parte din colectia „Exersez!” si este potrivit pentru copiii de 7-10 ani.

Din aceeasi colectie mai fac parte: – Partile de propozitie – impartirea – inmultirea – Semne de punctuatie – Caligrafie – Partile de vorbire – Semne grafice si scrierea literelor de mana – Grupuri de litere – Adunarea si scaderea in concentrul 0-100 – Limba engleza – Limba franceza – Ortograme. Partea a II-a. – Adunarea si scaderea in concentrul 0-100 – Limba germana – Ortograme. Partea a II-a. – Adunarea si scaderea in concentrul 0-10

Autor(i):
Anul aparitiei: mai 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9789731496573
Categorie: Educationale
Subcategorie: Clasa
Nr. pagini: 32
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9789731496573
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul sau din categoria Clasa.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante