CATEGORII DE CARTI

Partile de propozitie. Gramatica pentru clasa a IV-a

Vezi si cumpara cartea Partile de propozitie. Gramatica pentru clasa a IV-a scrisa de autorul sub editura Gama. Cartea a fost publicata in mai 2021 in limba Romana, are 32 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Partile de propozitie. Gramatica pentru clasa a IV-a, poti oricand vedea si alte carti de . Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Partile de propozitie. Gramatica pentru clasa a IV-a PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

9.45lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Partile de propozitie. Gramatica pentru clasa a IV-a la un super pret de doar 9.45lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Partile de propozitie. Gramatica pentru clasa a IV-a Rezumat

Caietul contine definitii, explicatii si exercitii de identificare si analiza a partilor principale si secundare de propozitie, ce pot fi rezolvate in doar 10 minute si ajuta copilul sa-si foloseasca eficient timpul de studiu.

Lucrarea este potrivita pentru copiii care s-au familiarizat catusi de putin cu gramatica limbii romane si care doresc sa treaca la nivelul urmator. Poate fi un instrument de a exersa cele invatate la scoala sau se poate folosi in mod independent. Cu ajutorul acestui caiet, copilul va invata notiuni ale gramaticii limbii romane si isi va imbunatati logica si memoria.

Caietul cu activitati face parte din colectia „Exersez!” si este potrivit pentru copiii de 9-10 ani. Caietele din colectia „Exersez!” contin suficiente informatii si exercitii incat sa il ajute pe copil sa stapaneasca perfect materia, folosindu-si eficient timpul de studiu. Doar 10 minute pe zi sunt suficiente pentru fixarea cunostintelor.

Din aceeasi colectie mai fac parte: – impartirea – Limba engleza – inmultirea – Semne de punctuatie – Caligrafie – Partile de vorbire – Semne grafice si scrierea literelor de mana – Grupuri de litere – Adunarea si scaderea in concentrul 0-100 – Limba franceza – Limba germana – Ortograme. Partea I – Ortograme. Partea a II-a. – Adunarea si scaderea in concentrul 0-10

Autor(i):
Anul aparitiei: mai 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9789731496634
Categorie: Educationale
Subcategorie: Clasa
Nr. pagini: 32
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9789731496634
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul sau din categoria Clasa.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante