CATEGORII DE CARTI

Perspective asupra versiunilor povestilor si basmelor consacrate

Carte scrisa de: Coralia Chendru, Larisa Ileana Casangiu, Tatiana Barbaros
Vezi si cumpara cartea Perspective asupra versiunilor povestilor si basmelor consacrate scrisa de autorul Coralia Chendru, Larisa Ileana Casangiu, Tatiana Barbaros sub editura Pro Universitaria. Cartea a fost publicata in noiembrie 2021 in limba Romana, are 180 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Perspective asupra versiunilor povestilor si basmelor consacrate, poti oricand vedea si alte carti de Coralia Chendru, Larisa Ileana Casangiu, Tatiana Barbaros. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Perspective asupra versiunilor povestilor si basmelor consacrate PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

24lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Perspective asupra versiunilor povestilor si basmelor consacrate la un super pret de doar 24lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Perspective asupra versiunilor povestilor si basmelor consacrate Rezumat

Studiul de fata propune o abordare interdisciplinara a povestilor si basmelor consacrate, avand in vedere atat varianta lor originala, cat si in versiunile actualizate ale acestor specii literare supuse analizei.

Perspectivele principale asupra povestilor si basmelor consacrate si a variantelor acestora sunt pedagogica, psihologica si filologica. Exista, de asemenea, perspective didactice, filosofice, semasiologice.

Este vizata cu precadere abordarea didactica din invatamantul prescolar, lucrarea continand si o cercetare experimentala realizata prin ancheta pe baza de chestionar privind oportunitatea apelului la variantele moderne ale povestilor clasice.

Autor(i): Coralia Chendru, Larisa Ileana Casangiu, Tatiana Barbaros
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Editura: Pro Universitaria
Cod produs: 9786062614362
Categorie: Carte non-fictiune
Subcategorie: stiinte umaniste
Nr. pagini: 180
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786062614362
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Coralia Chendru, Larisa Ileana Casangiu, Tatiana Barbaros sau din categoria stiinte umaniste.

Nu este cartea pe care o cauti? »