CATEGORII DE CARTI

Prima carte cu Emotii

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Prima carte cu Emotii scrisa de autorul *** sub editura Athos 33. Cartea a fost publicata in 21-Aug in limba Romana, are 10 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Prima carte cu Emotii, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Prima carte cu Emotii PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

10.8lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Prima carte cu Emotii la un super pret de doar 10.8lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Prima carte cu Emotii Rezumat

Prima carte ANIMALE DE LA FERMa este o jucarie atractiva pentru copii si un instrument educativ util pentru adultul care il asista.

Parintii sunt primii profesori ai copiilor. Limbajul pe care il folositi cu copiii constituie baza vocabularului cu care acestia „pornesc in viata” si invata despre lumea care ii inconjoara. Ei asculta, imita, repeta, iar dumneavoastra sunteti o parte centarla a acestui proces.

Autor(i): ***
Anul aparitiei: 21-Aug
Editura: Athos 33
Cod produs: 9786069512555
Categorie: Educationale
Subcategorie: Clasa
Nr. pagini: 10
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786069512555
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Clasa.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante