CATEGORII DE CARTI

Prima carte cu Masini. Tipuri de caroserii

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Prima carte cu Masini. Tipuri de caroserii scrisa de autorul *** sub editura Athos 33. Cartea a fost publicata in 21-Aug in limba Romana, are 10 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Prima carte cu Masini. Tipuri de caroserii, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Prima carte cu Masini. Tipuri de caroserii PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

10.8lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Prima carte cu Masini. Tipuri de caroserii la un super pret de doar 10.8lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Prima carte cu Masini. Tipuri de caroserii Rezumat

Copiii invata despre lumea inconjuratoare prin joc si distractie. Deveniti paretenerii lor in lumea magica a copilariei si amuzati-va impreuna, petrecand timp de calitate!

La varsta de trei ani, copilul are formata propria conceptie cu privire la lumea inconjuratoare si incepe sa-si dezvolte propria personalitate. Rolul parintilor in dezvoltarea copilului este esential in aceasta perioada a dezvoltari. Obiectivul lor fiind acela de a-i asigura micutului o multime de oportunitati pentru a avea ocazia de a invata.

Prima carte cu MAsINI – TIPURI DE CAROSERII este o jucarie atractiva pentru copii si un instrument educativ util pentru adultul care il asista. Priviti impreuna imaginile viu colorate si discutati despre forma si alcatuirea fiecarei masini, despre denumirea pe care aceasta o poarta in functie de caroserie si pasiunea voastra pentru masini sa se transmita micutilor discipoli.

Autor(i): ***
Anul aparitiei: 21-Aug
Editura: Athos 33
Cod produs: 9786069512760
Categorie: Educationale
Subcategorie: Clasa
Nr. pagini: 10
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 9786069512760
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Clasa.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante