CATEGORII DE CARTI

stiinte ale naturii. Manual pentru clasa a IV-a

Carte scrisa de: Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila
Vezi si cumpara cartea stiinte ale naturii. Manual pentru clasa a IV-a scrisa de autorul Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila sub editura Aramis. Cartea a fost publicata in decembrie 2021 in limba Romana, are 120 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti stiinte ale naturii. Manual pentru clasa a IV-a, poti oricand vedea si alte carti de Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea stiinte ale naturii. Manual pentru clasa a IV-a PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

27.99lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea stiinte ale naturii. Manual pentru clasa a IV-a la un super pret de doar 27.99lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

stiinte ale naturii. Manual pentru clasa a IV-a Rezumat

Manualul asigura suportul didactic complet si necesar desfasurarii demersului didactic, investigarii lumii inconjuratoare, invatarii prin explorare. Prezentarea continuturilor invatarii este realizata intr-o forma accesibila si atractiva, pe baza unor seturi de fotografii sugestive, care ofera oportunitati de perceptie a lumii in intregul sau, permit observarea unor componente, procese si fenomene caracteristice. Activitatile de observare si experimentare propuse sunt organizate ca activitati interactive, stimuland o invatare de tip modern, adaptata tematicilor promovate de programa scolara.

Autor(i): Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila
Anul aparitiei: decembrie 2021
Editura: Aramis
Cod produs: 9786060094548
Categorie: Educationale
Subcategorie: Clasa
Nr. pagini: 120
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9786060094548
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila sau din categoria Clasa.

Nu este cartea pe care o cauti? »

Vezi si alte carti interesante