CATEGORII DE CARTI

Cartea mea de Craciun

Cartea Cartea mea de Craciun PDF este scrisa de autorul , sub editura GIRASOL. Cartea a fost publicata in 2020, avand dimensiuni 240 x 240 mm cartea are un numar de 0 de pagini si poate fi cumparata online la super pret din cele mai populare librarii online. Editia cartii Cartonata, iar traducatorul este . Daca iti place sa citesti Cartea mea de Craciun pe MsBook, suntem convinsi ca o sa-ti placa si alte carti scrise de autorul . Din pacate nu putem confirma ca Cartea mea de Craciun PDF este disponibila in format electronic. Aceasta poate fi disponibil doar in format tiparit.

Ultimul Pret Verificat

22.4lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Pretul gasit pentru Cartea mea de Craciun este de 22.4lei. Retine faptul ca pretul poate varia in functie de disponibilitate si promotiile curente a diverselor librarii online, iar pretul trebuie luat doar ca sugestie.

Cartea mea de Craciun Rezumat

O carte pentru un Craciun unic! Cu o multime de activitati si peste 150 de abtibilduri, vei avea sigur ce face in fiecare zi a vacantei de Craciun.

Are o gramade de teste, podoabe pentru brad, felicitari ori decoratiuni pentru casa, figurine-toate de decupat si asamblat-retete de dulciuri, desene de colorat si peste 100 de abtibilduri, vei avea singur ce face in fiecare zi a vacantei de Craciun. In plus, vei intalni prieteni vechi si vei face cunostinte noi!

Codul cartii: GIR978-606-024-127-0-

Autor(i):
Cod: GIR978-606-024-127-0-
Editura: GIRASOL
Anul aparitiei: 2020
Categorie: Carti Pentru Copii
Subcategorie: Practic Pentru Copii
Traducator(i):
Numar pagini: 0
Editie: Cartonata
Format/Dimensiuni:
Cumpara online si alte carti din categoria Carti Pentru Copii si Practic Pentru Copii, sau carti scrise de autorul .

Nu este cartea pe care o cauti? »