CATEGORII DE CARTI

Vanatorii de ganduri

Carte scrisa de: Silvana Prodan
Cartea Vanatorii de ganduri PDF este scrisa de autorul Silvana Prodan, sub editura EDITURA CREATOR. Cartea a fost publicata in 2022, avand dimensiuni 205 x 130 x 12 mm cartea are un numar de 158 de pagini si poate fi cumparata online la super pret din cele mai populare librarii online. Editia cartii Necartonata, iar traducatorul este . Daca iti place sa citesti Vanatorii de ganduri pe MsBook, suntem convinsi ca o sa-ti placa si alte carti scrise de autorul Silvana Prodan. Din pacate nu putem confirma ca Vanatorii de ganduri PDF este disponibila in format electronic. Aceasta poate fi disponibil doar in format tiparit.

Ultimul Pret Verificat

21lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Pretul gasit pentru Vanatorii de ganduri este de 21lei. Retine faptul ca pretul poate varia in functie de disponibilitate si promotiile curente a diverselor librarii online, iar pretul trebuie luat doar ca sugestie.

Vanatorii de ganduri Rezumat

Mi-a placut Vanatorii de Ganduri. Este un fantasy pentru copii, frumos construit, cu un world building nemaivazut, mai ales in literatura de la noi. O surpriza placuta sa ma pierd prin lumea Vanatorilor de Ganduri. O imaginatie debordanta, care sigur va incanta cititorii tineri. – Oana Nica

Amelia se trezeste in mijlocul noptii dintr-un vis ciudat. Tocmai visase ca era in pielea fratelui ei, care conducea o expeditie pe Nil. Acesta avea in subordine alti cinci baieti, colegi de joaca de-ai lui Filip, toti imbracati in tricouri simple, de culori diferite si cu diverse desene imprimate pe ele. Fata le era partial acoperita cu dungi verzi si rosii, pe care le colorasera cu ajutorul unei pensule folosite la desen si al acuarelelor de scoala, iar ei pluteau intr-o barca pe ceea ce semana cu o baltoaca mare de apa cu noroi, ce se revarsa intr-un rau. Filip, seful expeditiei, avea lipite pe sapca frunze de trestie, care formau o coama ca de leu batuta de vant. Baietii vanau crocodili.

Codul cartii: LIB978-606-029-559-4-

Autor(i): Silvana Prodan
Cod: LIB978-606-029-559-4-
Editura: EDITURA CREATOR
Anul aparitiei: 2022
Categorie: Carti Pentru Copii
Subcategorie: Literatura Fantasy
Traducator(i):
Numar pagini: 158
Editie: Necartonata
Format/Dimensiuni:
Cumpara online si alte carti din categoria Carti Pentru Copii si Literatura Fantasy, sau carti scrise de autorul Silvana Prodan.

Nu este cartea pe care o cauti? »