CATEGORII DE CARTI

Istoria lumii. Revolutia Rusa

Carte scrisa de: * * *
Cartea Istoria lumii. Revolutia Rusa PDF este scrisa de autorul * * *, sub editura LITERA. Cartea a fost publicata in 2021, avand dimensiuni 260 x 190 x 8 mm cartea are un numar de 52 de pagini si poate fi cumparata online la super pret din cele mai populare librarii online. Editia cartii Cartonata, iar traducatorul este Delia Crutiu. Daca iti place sa citesti Istoria lumii. Revolutia Rusa pe MsBook, suntem convinsi ca o sa-ti placa si alte carti scrise de autorul * * *. Din pacate nu putem confirma ca Istoria lumii. Revolutia Rusa PDF este disponibila in format electronic. Aceasta poate fi disponibil doar in format tiparit.

Ultimul Pret Verificat

20.93lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Pretul gasit pentru Istoria lumii. Revolutia Rusa este de 20.93lei. Retine faptul ca pretul poate varia in functie de disponibilitate si promotiile curente a diverselor librarii online, iar pretul trebuie luat doar ca sugestie.

Istoria lumii. Revolutia Rusa Rezumat

Bunicul lui Carmen si al lui Marco pastreaza in pivnita casei sale un secret. In ziua cand se hotaraste sa-l impartaseasca nepotilor lui, acestia descopera acolo harti, spade, lunete, busole… un adevarat muzeu de istorie! Molipsiti de entuziasmul bunicului lor, Carmen si Marco isi propun sa exploreze impreuna cu el marile epoci din trecut si sa descopere personajele, faptele si inventiile care au facut istorie.
 
La inceputul secolului XX, mare parte din populatia Rusiei traia in saracie si era exploatata pe camp si in fabrici, in timp ce un grup restrans detinea toate bogatiile. De aceea, in 1917, la mijlocul Primului Razboi Mondial, s-a declansat Revolutia Rusa, o miscare populara impotriva guvernului tarist. Revolutionarii partidului bolsevic, condusi de Lenin, au preluat puterea, au instaurat regimul comunist, Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste, si au impartit oamenilor de rand pamanturile si castigurile din industrie. Dupa moartea lui Lenin, puterea i-a revenit lui Iosif Stalin. El a impus un regim dictatorial teribil, in urma caruia U.R.S.S. a devenit una dintre cele mai mari puteri militare. Daca vrei sa afli mai multe despre Revolutia Rusa, insoteste-i pe Carmen si pe Marco in aceasta aventura.

Traducere din limba spaniola de Delia Crutiu.

Codul cartii: LIT978-606-073-801-5-

Autor(i): * * *
Cod: LIT978-606-073-801-5-
Editura: LITERA
Anul aparitiei: 2021
Categorie: Carti Pentru Copii
Subcategorie: Atlase, enciclopedii copii
Traducator(i): Delia Crutiu
Numar pagini: 52
Editie: Cartonata
Format/Dimensiuni:
Cumpara online si alte carti din categoria Carti Pentru Copii si Atlase, enciclopedii copii, sau carti scrise de autorul * * *.

Nu este cartea pe care o cauti? »