CATEGORII DE CARTI

10 mari imperii. 10 harti pentru a intelege tot de la Alexandru cel Mare la Regina Victoria

Carte scrisa de: Imre Feiner, Laurent Stefano
Vezi si cumpara cartea 10 mari imperii. 10 harti pentru a intelege tot de la Alexandru cel Mare la Regina Victoria scrisa de autorul Imre Feiner, Laurent Stefano sub editura Niculescu. Cartea a fost publicata in aprilie 2019 in limba Romana, are 48 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti 10 mari imperii. 10 harti pentru a intelege tot de la Alexandru cel Mare la Regina Victoria, poti oricand vedea si alte carti de Imre Feiner, Laurent Stefano. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea 10 mari imperii. 10 harti pentru a intelege tot de la Alexandru cel Mare la Regina Victoria PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

29.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea 10 mari imperii. 10 harti pentru a intelege tot de la Alexandru cel Mare la Regina Victoria la un super pret de doar 29.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

10 mari imperii. 10 harti pentru a intelege tot de la Alexandru cel Mare la Regina Victoria Rezumat

Imperiul lui Alexandru cel Mare, Imperiul Chinez al dinastiei Han, Imperiul Roman, Califatul Omeiad, Imperiul Carolingian, Imperiul Mongol, Imperiul Mali, Imperiul Inca, Imperiul Napoleonian si Imperiul Britanic: 10 mari imperii care sunt prezentate in aceasta carte. Ele ne-au format istoria, cultura si au modelat civilizatiile.

Autor(i): Imre Feiner, Laurent Stefano
Anul aparitiei: aprilie 2019
Editura: Niculescu
Cod produs: 978-606-38-0275-1
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 48
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 978-606-38-0275-1
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Imre Feiner, Laurent Stefano sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »