CATEGORII DE CARTI

30 de activitati pentru a gestiona furia si capriciile (3-10 ani)

Carte scrisa de: Gilles Diederichs
Vezi si cumpara cartea 30 de activitati pentru a gestiona furia si capriciile (3-10 ani) scrisa de autorul Gilles Diederichs sub editura Didactica Publishing House. Cartea a fost publicata in iunie 2019 in limba Romana, are 80 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti 30 de activitati pentru a gestiona furia si capriciile (3-10 ani), poti oricand vedea si alte carti de Gilles Diederichs. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea 30 de activitati pentru a gestiona furia si capriciile (3-10 ani) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

28lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea 30 de activitati pentru a gestiona furia si capriciile (3-10 ani) la un super pret de doar 28lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

30 de activitati pentru a gestiona furia si capriciile (3-10 ani) Rezumat

O unealta indispensabila pentru a surmonta cosmarul parintilor!

Descoperiti adevaratele solutii sub forma de jocuri, pentru a aplana tensiunile si conflictele care sunt pe punctul de a se naste: tehnici de respiratie, yoga, terapie prin arta, sofrologie, ateliere de scriere. Autorul propune 30 de activitati amuzante, clasate pe teme, pentru a calma situatiile explozive si pentru a permite o comunicare mai buna prin intermediul jocului!

Autor(i): Gilles Diederichs
Anul aparitiei: iunie 2019
Editura: Didactica Publishing House
Cod produs: 978-606-683-977-8
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 80
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-683-977-8
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Gilles Diederichs sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »