CATEGORII DE CARTI

Activitati STEM: Matematica uimitoare

Carte scrisa de: Hannah Wilson
Vezi si cumpara cartea Activitati STEM: Matematica uimitoare scrisa de autorul Hannah Wilson sub editura Paralela 45. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Romana, are 64 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Activitati STEM: Matematica uimitoare, poti oricand vedea si alte carti de Hannah Wilson. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Activitati STEM: Matematica uimitoare PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

20lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Activitati STEM: Matematica uimitoare la un super pret de doar 20lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Activitati STEM: Matematica uimitoare Rezumat

Daca esti pasionat de jocurile logice si de puzzle-uri, daca observi mereu tipare si serii de numere, atunci matematica este pentru tine!

Pregateste-te sa parcurgi o serie de activitati care te vor purta din geroasa Antarctica pana la rachetele din spatiu! Vei invata despre multipli si divizori, vei programa computere si vei explora o insula cu ajutorul coordonatelor. in aceasta aventura vei sparge coduri, vei afla cum sa imparti proportional mancarea, vei tine evidenta datelor obtinute prin explorarea naturii si multe, multe altele…

Pe locuri, fiti gata… STEM!

Autor(i): Hannah Wilson
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Paralela 45
Cod produs: 978-973-47-3355-2
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 64
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-973-47-3355-2
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Hannah Wilson sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »