CATEGORII DE CARTI

Activitati STEM: stiinta senzationala

Carte scrisa de: Stephanie Clarkson
Vezi si cumpara cartea Activitati STEM: stiinta senzationala scrisa de autorul Stephanie Clarkson sub editura Paralela 45. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Romana, are 64 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Activitati STEM: stiinta senzationala, poti oricand vedea si alte carti de Stephanie Clarkson. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Activitati STEM: stiinta senzationala PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

20lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Activitati STEM: stiinta senzationala la un super pret de doar 20lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Activitati STEM: stiinta senzationala Rezumat

Daca lumea inconjuratoare iti starneste curiozitatea, daca iti place sa pui intrebari si sa incerci lucruri noi, atunci stiinta este pentru tine!

Pregateste-te pentru o serie de activitati care te vor purta din centrul Pamantului in spatiul cosmic! Completeaza circuite electrice, fa radiografii uimitoare si testeaza puterea unor forte fabuloase. Pe parcursul acestei aventuri vei studia fenomene fizice, vei descoperi amestecuri minunate, vei observa reactii chimice si multe, multe altele…

Pe locuri, fiti gata… STEM!

Autor(i): Stephanie Clarkson
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Paralela 45
Cod produs: 978-973-47-3352-1
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 64
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-973-47-3352-1
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Stephanie Clarkson sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »