CATEGORII DE CARTI

Ai o pasare pe cap! – PB

Carte scrisa de: Mo Willems
Vezi si cumpara cartea Ai o pasare pe cap! – PB scrisa de autorul Mo Willems sub editura Vlad si Cartea cu Genius. Cartea a fost publicata in martie 2018 in limba Romana, are 56 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Ai o pasare pe cap! – PB, poti oricand vedea si alte carti de Mo Willems. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Ai o pasare pe cap! – PB PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

16.31lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Ai o pasare pe cap! – PB la un super pret de doar 16.31lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Ai o pasare pe cap! – PB Rezumat

Gerald si Porchita sunt cei mai buni prieteni. Porchita e mereu vesel. Gerald — nu tocmai. Daca Gerald intra in necaz, Porchita ii sare in ajutor. Cand Gerald descopera ca are o pasare pe cap, il cheama degraba pe Porchita. Cum isi va ajuta el cel mai bun prieten?

Autor(i): Mo Willems
Anul aparitiei: martie 2018
Editura: Vlad si Cartea cu Genius
Cod produs: 9786067883268
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 56
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786067883268
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Mo Willems sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »