CATEGORII DE CARTI

Am dislexie, dar invat cu entuziasm. Vreau sa inteleg!

Carte scrisa de: Jennifer Moore-Mallinos
Vezi si cumpara cartea Am dislexie, dar invat cu entuziasm. Vreau sa inteleg! scrisa de autorul Jennifer Moore-Mallinos sub editura Didactica Publishing House. Cartea a fost publicata in decembrie 2020 in limba Romana, are 36 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Am dislexie, dar invat cu entuziasm. Vreau sa inteleg!, poti oricand vedea si alte carti de Jennifer Moore-Mallinos. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Am dislexie, dar invat cu entuziasm. Vreau sa inteleg! PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

28lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Am dislexie, dar invat cu entuziasm. Vreau sa inteleg! la un super pret de doar 28lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Am dislexie, dar invat cu entuziasm. Vreau sa inteleg! Rezumat

„Practica te face perfect” este o zicala foarte cunoscuta. Este adevarata, mai ales daca suferi de dislexie.

Cartea Am dislexie, dar invat cu entuziasm face parte din seria „Vreau sa inteleg” si va prezinta povestea unei fetite care avea dificultati de scriere si citire.

Se adreseaza copiilor cu varsta peste 5 ani.

Cine a spus ca este usor sa inveti sa scrii si sa citesti? Fetita din aceasta poveste este nefericita si nu-i mai place la scoala. Cand invata sa scrie si sa citeasca, ea incearca sa-si aminteasca locul fiecarei litere, dar deseori le amesteca. Dupa ce a descoperit ca dislexia este motivul problemelor ei, a inceput sa inteleaga ca, exersand mai mult si cu ajutor din partea celorlalti, va incepe sa scrie si sa citeasca corect. in acelasi timp, a descoperit ca are un talent ascuns de care niciodata n-a stiut!

Textul este simplu, iar ilustratiile de pe fiecare pagina sunt atragatoare. Doua pagini care prezinta activitati pentru copii apar la finalul cartii, urmate de o sectiune de doua pagini pentru parinti, cu sfaturi despre explicarea subiectului mai detaliat.

„Vreau sa inteleg” este o serie de carti cu povesti cu imagini scrise sensibil care au in centru punctul de vedere al unui copil – in special punctul de vedere al acelor copii care au nevoie de incurajare in fata unor dificultati emotionale sau fizice.

Autor(i): Jennifer Moore-Mallinos
Anul aparitiei: decembrie 2020
Editura: Didactica Publishing House
Cod produs: 978-606-048-229-1
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 36
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-048-229-1
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Jennifer Moore-Mallinos sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »