CATEGORII DE CARTI

Amelia von Vamp si printii unicorni (PB)

Carte scrisa de: Laura Ellen Anderson
Vezi si cumpara cartea Amelia von Vamp si printii unicorni (PB) scrisa de autorul Laura Ellen Anderson sub editura Litera. Cartea a fost publicata in aprilie 2021 in limba Romana, are 240 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Amelia von Vamp si printii unicorni (PB), poti oricand vedea si alte carti de Laura Ellen Anderson. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Amelia von Vamp si printii unicorni (PB) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

29.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Amelia von Vamp si printii unicorni (PB) la un super pret de doar 29.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Amelia von Vamp si printii unicorni (PB) Rezumat

Bun venit in Nocturnia, taramul intunericului, ai carui locuitori se tem grozav de zane, unicorni… ba chiar si de sclipici! Simpatica vampirita Amelia von Vamp, Pepi, dovleacul ei de companie, si prietenii ei Florans Forant si Grimaldi Mortaletto sunt gata sa porneasca intr-o misiune periculoasa in Regatul Luminii, sa o gaseasca pe Zana Buna Fluflu, mama printului Tangine.

Descopera o noua aventura sinistra a Ameliei!

si nu te teme, nu musca nimeni!

Autor(i): Laura Ellen Anderson
Anul aparitiei: aprilie 2021
Editura: Litera
Cod produs: 978-606-33-7110-3
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 240
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-33-7110-3
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Laura Ellen Anderson sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »