CATEGORII DE CARTI

Angela si trambulina – Vol. 3 (Clubul Dys)

Carte scrisa de: Nadine Brun-Cosme, Gabriela Ogrezeanu
Vezi si cumpara cartea Angela si trambulina – Vol. 3 (Clubul Dys) scrisa de autorul Nadine Brun-Cosme, Gabriela Ogrezeanu sub editura Gama. Cartea a fost publicata in iulie 2021 in limba Romana, are 48 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Angela si trambulina – Vol. 3 (Clubul Dys), poti oricand vedea si alte carti de Nadine Brun-Cosme, Gabriela Ogrezeanu. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Angela si trambulina – Vol. 3 (Clubul Dys) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

27.5lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Angela si trambulina – Vol. 3 (Clubul Dys) la un super pret de doar 27.5lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Angela si trambulina – Vol. 3 (Clubul Dys) Rezumat

Alex are o noua trambulina! Miercurea asta, i-a invitat pe Lia si pe Tudor la el. Dar, cand ajunge, Tudor nu e singur: a venit si Angela. Cum vor reactiona prietenii lui?

Aceasta colectie este dedicata tuturor tinerilor cititori cu varsta intre 7 si 10 ani al caror apetit pentru lectura a avut de suferit din cauza tulburarii de dislexie. Cu toate ca raspund nevoilor specifice ale copiilor dislexici, cartile inlesnesc efortul de lectura al oricarui cititor incepator.

Scopul nostru este sa le redam copiilor increderea in capacitatea lor de a citi, a intelege si a invata.

Din aceeasi colectie fac parte: Ochelarii lui Tudor, Cadoul pentru Lia, Unchiul lui Alex, Cezar si pisoiul, Secretul Alinei.

Autor(i): Nadine Brun-Cosme, Gabriela Ogrezeanu
Anul aparitiei: iulie 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9786060561521
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 48
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786060561521
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Nadine Brun-Cosme, Gabriela Ogrezeanu sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »