CATEGORII DE CARTI

Animale salbatice. Carte pop-up. Descopera si joaca-te!

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Animale salbatice. Carte pop-up. Descopera si joaca-te! scrisa de autorul *** sub editura Girasol. Cartea a fost publicata in noiembrie 2020 in limba Romana, are 10 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Animale salbatice. Carte pop-up. Descopera si joaca-te!, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Animale salbatice. Carte pop-up. Descopera si joaca-te! PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

32lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Animale salbatice. Carte pop-up. Descopera si joaca-te! la un super pret de doar 32lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Animale salbatice. Carte pop-up. Descopera si joaca-te! Rezumat

Leul fioros, ghepardul cu pete, rechinul alb care isi pandes te prada in ocean… broastele in culori tipatoare, serpii-cu- clopotei si jucausul urs panda. Joaca-te si distreaza-te cautand animalele, descoperind intrusii si ghicind siluetele din aceasta incredibila carte pop-up.

Autor(i): ***
Anul aparitiei: noiembrie 2020
Editura: Girasol
Cod produs: 978-606-024-102-7
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 10
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 978-606-024-102-7
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »