CATEGORII DE CARTI

Animalele si mediul lor. EduFlash

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Animalele si mediul lor. EduFlash scrisa de autorul *** sub editura Gama. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Engleza, are 30 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Animalele si mediul lor. EduFlash, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Animalele si mediul lor. EduFlash PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

29.5lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Animalele si mediul lor. EduFlash la un super pret de doar 29.5lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Animalele si mediul lor. EduFlash Rezumat

Pachetul „Animalele si mediul lor” contine 30 de flashcarduri cu animale, impartite pe categorii colorate distinct, in functie de mediul de viata.

Iconitele va ajuta sa faceti clasificari suplimentare: daca animalul este domestic sau salbatic, daca traieste in vizuina sau in scorburi etc. Imaginea de pe verso il ilustreaza in mediul sau.

Alaturi de flascarduri exista si un ghid cu sfaturi si jocuri specifice pachetului, pe care copilul le poate practica dupa ce a invatat lucruri despre animale si mediul lor. Spre exemplu, puteti oferi cateva indicii simple despre un animal, iar copilul sa ghiceasca ce este sau puteti alege anumite carduri si sa rugati copilul sa imite animalele respective.

Pe langa faptul ca va invata lucruri despre animale, copilul isi va dezvolta si limbajul. Pachetul face parte din colectia „EduFlash” si este dedicat copiilor de 3-5 ani.

Din aceeasi colectie mai fac parte: – Literele alfabetului – Dezvoltare personala: rutine si emotii – Educatie rutiera. Educatie ecologica – Mijloace de transport – Fenomene ale naturii. Tipuri de nori – Literele alfabetului – Flori, pasari si insecte – Flori, pasari si insecte – Corpul uman. Educatie pentru sanatate – Personaje si elemente-cheie din povesti – Numere, bani si operatii aritmetice – „Dezvoltarea creativitatii: meserii si personaje – Unde cresc legumele?

Autor(i): ***
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9789731498546
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 30
Tip coperta: Board book
ISBN: ISBN: 9789731498546
Limba: Engleza
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »