CATEGORII DE CARTI

Atlasul lumii. Carte de colorat

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Atlasul lumii. Carte de colorat scrisa de autorul *** sub editura Litera. Cartea a fost publicata in octombrie 2016 in limba Romana, are 48 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Atlasul lumii. Carte de colorat, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Atlasul lumii. Carte de colorat PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

39.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Atlasul lumii. Carte de colorat la un super pret de doar 39.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Atlasul lumii. Carte de colorat Rezumat

Coloreaza si exploreaza mapamondul. in paginile atlasului, vei gasi tari, animale, oameni si locuri, si tot ceea ce trebuie sa faci este sa le umpli de culoare. Odata finalizate hartile, poti desprinde fiecare pagina ca sa-ti expui desenele.

Autor(i): ***
Anul aparitiei: octombrie 2016
Editura: Litera
Cod produs: 978-606-33-1004-1
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti de colorat
Nr. pagini: 48
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-33-1004-1
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti de colorat.

Nu este cartea pe care o cauti? »