CATEGORII DE CARTI

Bambi. invat sa citesc. Limba germana, nivelul 3 (8+ ani)

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Bambi. invat sa citesc. Limba germana, nivelul 3 (8+ ani) scrisa de autorul *** sub editura Gama. Cartea a fost publicata in aprilie 2021 in limba Romana, are 16 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Bambi. invat sa citesc. Limba germana, nivelul 3 (8+ ani), poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Bambi. invat sa citesc. Limba germana, nivelul 3 (8+ ani) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

9.5lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Bambi. invat sa citesc. Limba germana, nivelul 3 (8+ ani) la un super pret de doar 9.5lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Bambi. invat sa citesc. Limba germana, nivelul 3 (8+ ani) Rezumat

Peripetiile tanarului cerb Bambi si ale prietenilor sai, Gobo si Felina, rezumate intr-o carte creata special pentru copiii care vor sa citeasca texte tot mai lungi in limba germana.

Volumul este recomandat celor deja familiarizati cu lectura intr-o limba straina, care doresc sa citeasca texte mai lungi si sa capete, astfel, fluenta. Fiecare pagina este insotita de ilustratii, ceea ce va face cartea mai atragatoare si mai usor de parcurs. Textul de dimensiuni mari va face textul mai usor de citit, copilul imbogatindu-si mult mai rapid vocabularul limbii germane. Povestirile au fost adaptate nivelului de intelegere a copiilor, iar termenii mai dificili sunt explicati in subsolul paginilor.

Cartea de povesti face parte din colectia „invat sa citesc in limba germana” si este dedicata copiilor de 8+ ani. Colectia este special conceputa pentru copiii care vor sa desluseasca tainele lecturii in limba germana. Cartile sunt structurate pe: Nivelul 1, Nivelul 2 si Nivelul 3.

Din aceeasi colectie mai fac parte: – Scufita Rosie – Mica Sirena – Necazurile Sophiei. Pisoiul Bomino – Aventurile Baronului Munchausen – Flautul fermecat – Hansel si Gretel – Muzicantii din Bremen

Autor(i): ***
Anul aparitiei: aprilie 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9789731496245
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 16
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9789731496245
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »