CATEGORII DE CARTI

Benny si Penny: Ne prefacem (volumul 1)

Carte scrisa de: Geoffrey Hayes
Vezi si cumpara cartea Benny si Penny: Ne prefacem (volumul 1) scrisa de autorul Geoffrey Hayes sub editura Gama. Cartea a fost publicata in aprilie 2021 in limba Engleza, Romana, are 40 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Benny si Penny: Ne prefacem (volumul 1), poti oricand vedea si alte carti de Geoffrey Hayes. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Benny si Penny: Ne prefacem (volumul 1) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

22.5lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Benny si Penny: Ne prefacem (volumul 1) la un super pret de doar 22.5lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Benny si Penny: Ne prefacem (volumul 1) Rezumat

Benny vrea sa fie un pirat curajos, dar ii vine greu sa-si intre in rol cand sora lui mica si enervanta, Penny, se tine scai de el. El incearca sa scape de ea, dar, cand reuseste, incepe sa se simta… putin singur.

Cartea face parte din seria BeDe citit usor, o colectie de benzi desenate pentru cititori incepatori. Titlurile de la nivelul 2 sunt recomandate pentru clasele I si a II-a si se caracterizeaza prin: – 300-600 de cuvinte – propozitii scurte si repetitii – fir narativ cu putine personaje intr-un cadru restrans – 1-4 casete pe pagina.

Copiii adora benzile desenate! Ei sunt in mod natural atrasi de detaliile din imagini, care ii motiveazã sa citeasca cuvintele. Benzile desenate permit atat cititorilor incepatori, cat si celor mai reticenti sa se bucure de povesti complexe, cu un vocabular bogat. Cartea de povesti este potrivita pentru copiii de 7-8 ani.

Din aceeasi colectie mai fac parte: – Benny si Penny: Nu ai voie! (volumul 2) – Benny si Penny: Distrugatorul de jucarii (volumul 3) – Benny si Penny: Stingerea! (volumul 4) – Benny si Penny: Pierdut si gasit! (volumul 5) – Benny si Penny: Cum sa-ti iei ramas bun (volumul 6)

Autor(i): Geoffrey Hayes
Anul aparitiei: aprilie 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9789731499741
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 40
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 9789731499741
Limba: Engleza, Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Geoffrey Hayes sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »