CATEGORII DE CARTI

Bobita si Buburuza – Carte cu activitati, jocuri si povesti nr. 3

Carte scrisa de: Erika Bartos
Vezi si cumpara cartea Bobita si Buburuza – Carte cu activitati, jocuri si povesti nr. 3 scrisa de autorul Erika Bartos sub editura Casa. Cartea a fost publicata in aprilie 2021 in limba Romana, are 50 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Bobita si Buburuza – Carte cu activitati, jocuri si povesti nr. 3, poti oricand vedea si alte carti de Erika Bartos. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Bobita si Buburuza – Carte cu activitati, jocuri si povesti nr. 3 PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

24.65lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Bobita si Buburuza – Carte cu activitati, jocuri si povesti nr. 3 la un super pret de doar 24.65lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Bobita si Buburuza – Carte cu activitati, jocuri si povesti nr. 3 Rezumat

Bobita si Buburuza – Carte cu activitati, jocuri si povesti surprinde mult indragitele personaje, vietati ale padurii, in ipostaze mai putin obisnuite. Micii admiratori pot sa le coloreze, sa le ajute sa gaseasca drumul cel mai scurt intr-un labirint, sa dezlege diferite enigme cu suspans, sa uneasca personajele cu obiectele apartinatoare si multe alte activitati amuzante. si asta nu e totul, fiecare carte mai contine cateva povesti noi, cu Bobita, Buburuza si prietenii lor.

Formatul mare si conditiile grafice deosebite vor ademeni micutii sa-si petreaca cateva momente in interactiune activa in lumea gazelor prietenoase, pe care le stiu bine din povestile seriei „Bobita si Buburuza”.

Autor(i): Erika Bartos
Anul aparitiei: aprilie 2021
Editura: Casa
Cod produs: 9786067871579
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 50
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786067871579
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Erika Bartos sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »