CATEGORII DE CARTI

Bunicul meu are Alzheimer. Vreau sa inteleg!

Carte scrisa de: Meg Belviso, Pamela Pollack
Vezi si cumpara cartea Bunicul meu are Alzheimer. Vreau sa inteleg! scrisa de autorul Meg Belviso, Pamela Pollack sub editura Didactica Publishing House. Cartea a fost publicata in decembrie 2020 in limba Romana, are 36 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Bunicul meu are Alzheimer. Vreau sa inteleg!, poti oricand vedea si alte carti de Meg Belviso, Pamela Pollack. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Bunicul meu are Alzheimer. Vreau sa inteleg! PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

28lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Bunicul meu are Alzheimer. Vreau sa inteleg! la un super pret de doar 28lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Bunicul meu are Alzheimer. Vreau sa inteleg! Rezumat

Atunci cand o persoana draga are Alzheimer, trebuie sa invatam cum sa gestionam sentimentele si situatiile.


Cartea Bunicul meu are Alzheimer face parte din seria „Vreau sa inteleg” si ii invata pe copii cum sa se comporte cu o persoana care sufera de aceasta boala.

Se adreseaza copiilor cu varsta peste 4 ani.

Baiatului din aceasta poveste ii placea intotdeauna sa il viziteze pe bunicul lui. Dar, in ultimul timp, bunicul s-a schimbat. El nu mai poate sa mearga cu baiatul la pescuit sau la plimbare. Bunicul nu pare bolnav, dar o asistenta vine acasa pentru a avea grija de el. Ce se intampla? Bunicul are Alzheimer. Asta il face sa uite nume si locuri si cum sa faca lucrurile de fiecare zi. De aceea are nevoie de cineva care sa il ajute si de aceea nu poate sa mai faca ce facea inainte. La inceput, baiatul este speriat de aceasta schimbare. Dar, cand discuta cu mama lui, baiatul realizeaza ca este normal sa regreti ca lucrurile nu mai sunt la fel. Ei sunt o familie si inca se mai pot distra impreuna.

Textul este simplu, iar ilustratiile de pe fiecare pagina sunt atragatoare. Doua pagini care prezinta activitati pentru copii apar la finalul cartii, urmate de o sectiune de doua pagini pentru parinti, cu sfaturi despre explicarea subiectului mai detaliat.

„Vreau sa inteleg” este o serie de carti cu povesti cu imagini, scrise sensibil, care au in centru punctul de vedere al unui copil – in special punctul de vedere al acelor copii care au nevoie de incurajare in fata unor dificultati emotionale sau fizice.

Autor(i): Meg Belviso, Pamela Pollack
Anul aparitiei: decembrie 2020
Editura: Didactica Publishing House
Cod produs: 978-606-048-228-4
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 36
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-048-228-4
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Meg Belviso, Pamela Pollack sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »