CATEGORII DE CARTI

Buzunarul cu pupici

Carte scrisa de: Angela McAllister
Vezi si cumpara cartea Buzunarul cu pupici scrisa de autorul Angela McAllister sub editura Humanitas. Cartea a fost publicata in septembrie 2020 in limba Romana, are 40 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Buzunarul cu pupici, poti oricand vedea si alte carti de Angela McAllister. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Buzunarul cu pupici PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

20lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Buzunarul cu pupici la un super pret de doar 20lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Buzunarul cu pupici Rezumat

La scoala inveti lucruri interesante, te joci si iti faci prieteni buni. Cand Digby, un puiut de cartita cu ochelari rosii, refuza sa mearga la scoala fiindca se teme ca nu va putea sa se descurce, mama lui gaseste cea mai ingenioasa solutie: ii strecoara cativa pupici in buzunarul hainutei, ca sa-l incalzeasca si sa-i dea curaj de-a lungul zilei.

Autor(i): Angela McAllister
Anul aparitiei: septembrie 2020
Editura: Humanitas
Cod produs: 978-973-506-904-9
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 40
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 978-973-506-904-9
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Angela McAllister sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »