CATEGORII DE CARTI

Calatoria mea cu balonul (Citesc usor, Nivel 2)

Carte scrisa de: Evelyne Barge, Marco Overzee
Vezi si cumpara cartea Calatoria mea cu balonul (Citesc usor, Nivel 2) scrisa de autorul Evelyne Barge, Marco Overzee sub editura Gama. Cartea a fost publicata in 21-Aug in limba Romana, are 48 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Calatoria mea cu balonul (Citesc usor, Nivel 2), poti oricand vedea si alte carti de Evelyne Barge, Marco Overzee. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Calatoria mea cu balonul (Citesc usor, Nivel 2) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

34.5lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Calatoria mea cu balonul (Citesc usor, Nivel 2) la un super pret de doar 34.5lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Calatoria mea cu balonul (Citesc usor, Nivel 2) Rezumat

Milo este un baietel cam neindemanatic, dar foarte istet, care va participa, in 1782, alaturi de fratii Montgolfier, la o descoperire extraordinara.

Aceasta colectie este potrivita pentru copiii care au dificultati de citire sau, uneori, de intelegere. Conceputa de invatatori si de logopezi specializati in ameliorarea dificultatilor de invatare, aceasta carte este un suport valoros cand aceste probleme sunt mai accentuate (tulburari precum dislexia sau disfazia). Povestile sunt adaptate intereselor copiilor de aceasta varsta, nu doar capacitatii lor de lectura. De asemenea, stimuleaza increderea in sine, demonstrand ca oricine poate face orice. Personajele sunt putine, iar vocabularul, care se afla la inceputul fiecarui capitol, are rol de mic dictionar. Cartile contin activitati de lectura si o rigla speciala, pentru a usura citirea.

Autor(i): Evelyne Barge, Marco Overzee
Anul aparitiei: 21-Aug
Editura: Gama
Cod produs: 9786060561774
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 48
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9786060561774
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Evelyne Barge, Marco Overzee sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »