CATEGORII DE CARTI

Calatorie fantastica in vremea eclipsei

Carte scrisa de: Stelian Țurlea
Vezi si cumpara cartea Calatorie fantastica in vremea eclipsei scrisa de autorul Stelian Țurlea sub editura Integral. Cartea a fost publicata in aprilie 2021 in limba Romana, are 152 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Calatorie fantastica in vremea eclipsei, poti oricand vedea si alte carti de Stelian Țurlea. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Calatorie fantastica in vremea eclipsei PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

12lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Calatorie fantastica in vremea eclipsei la un super pret de doar 12lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Calatorie fantastica in vremea eclipsei Rezumat

Din realitatea vietii de fiecare zi se aluneca aproape pe neobservate in fantastic. in Calatorie fantastica in vreme de eclipsa, doi dintre copiii-eroi ai cartii, Alexis si Alexandra, se suie intr-un balon nedestinat zborului, folosit doar ca element de atractie de organizatorii unui targ anual. in mod neasteptat, balonul se desprinde totusi din legaturi si se ridica in inaltul cerului, cu cei doi copii in nacela. Astfel incepe un lung sir de peripetii, comparabile cu cele din Cinci saptamani in balon de Jules Verne, dar mai putin verosimile, de fapt, in mod intentionat neverosimile, ca in orice poveste.

Istorisirea este plina de farmec datorita si ideii ingenioase a lui Stelian turlea de a-l prezenta pe Daniel, personajul sau predilect din alte carti, ”un baiat de noua ani, voinic, tuns scurt, cu un nas mic si carn”, straduindu-se sa intre si el in poveste, impotriva vointei autorului.

Autor(i): Stelian Țurlea
Anul aparitiei: aprilie 2021
Editura: Integral
Cod produs: 978-606-992-096-1
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Literatura pentru copii
Nr. pagini: 152
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-992-096-1
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Stelian Țurlea sau din categoria Literatura pentru copii.

Nu este cartea pe care o cauti? »