CATEGORII DE CARTI

Calul troian

Vezi si cumpara cartea Calul troian scrisa de autorul sub editura Litera mica. Cartea a fost publicata in decembrie 2020 in limba Romana, are 32 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Calul troian, poti oricand vedea si alte carti de . Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Calul troian PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

24.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Calul troian la un super pret de doar 24.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Calul troian Rezumat

De multi ani se purtau lupte grele intre greci si troieni sub zidurile Troiei, cetatea care se inalta de-a lungul coastelor Marii Egee. Parea ca razboiul nu se va termina niciodata. Tocmai cand grecii incepeau sa-si piarda speranta in victorie, Ulise, iscusitul rege al insulei Itaca, a nascocit un plan incredibil, care sa puna capat luptelor odata pentru totdeauna. A reusit? Citeste povestea si ai sa afli…

Autor(i):
Anul aparitiei: decembrie 2020
Editura: Litera mica
Cod produs: 9786063348792
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 32
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 9786063348792
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »