CATEGORII DE CARTI

Cand voi fi mare

Carte scrisa de: Ruth Martin
Vezi si cumpara cartea Cand voi fi mare scrisa de autorul Ruth Martin sub editura Gama. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Romana, are 16 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Cand voi fi mare, poti oricand vedea si alte carti de Ruth Martin. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Cand voi fi mare PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

69lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Cand voi fi mare la un super pret de doar 69lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Cand voi fi mare Rezumat

„Tu ce vrei sa te faci cand vei fi mare?” – aceasta este una dintre intrebarile pe care copiii le aud cel mai des. Unii vor sa devina cantareti, altii arheologi, medici sau astronauti. Dar cum afli, de fapt, ce ti s-ar potrivi?

Copiii vor explora nenumarate meserii in acest volum interactiv din colectia „Micii exploratori”! Colectia se adreseaza copiilor cu varsta intre 3 si 5 ani si trateaza cele mai interesante teme: animale salbatice sau de la ferma, masini, dinozauri, corpul omenesc sau spatiul cosmic.

Autor(i): Ruth Martin
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9789731499062
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cartonate
Nr. pagini: 16
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9789731499062
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Ruth Martin sau din categoria Carti cartonate.

Nu este cartea pe care o cauti? »