CATEGORII DE CARTI

Carte cu puzzle. Peter Pan

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Carte cu puzzle. Peter Pan scrisa de autorul *** sub editura Girasol. Cartea a fost publicata in septembrie 2016 in limba Romana, are 10 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Carte cu puzzle. Peter Pan, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Carte cu puzzle. Peter Pan PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

28lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Carte cu puzzle. Peter Pan la un super pret de doar 28lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Carte cu puzzle. Peter Pan Rezumat

Cartea spune pe scurt, in propozitii simple si concise, aventurile lui Peter Pan alaturi de prietenii sai Wendy, John si Michael; in confruntarea cu capitanul Hook. intamplarile din poveste sunt minunat reprezentate prin ilustratii viu colorate; 6 din aceste ilustratii fiind sub forma de puzzle. Fiecare puzzle este format din 6 piese (cca. 5×6 cm piesa).

Autor(i): ***
Anul aparitiei: septembrie 2016
Editura: Girasol
Cod produs: 978-606-525-760-3
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 10
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-525-760-3
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »