CATEGORII DE CARTI

Carticica mea cu jocuri (6 ani+)

Carte scrisa de: Ballon Media
Vezi si cumpara cartea Carticica mea cu jocuri (6 ani+) scrisa de autorul Ballon Media sub editura Paralela 45 educational. Cartea a fost publicata in mai 2021 in limba Romana, are 96 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Carticica mea cu jocuri (6 ani+), poti oricand vedea si alte carti de Ballon Media. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Carticica mea cu jocuri (6 ani+) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

20lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Carticica mea cu jocuri (6 ani+) la un super pret de doar 20lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Carticica mea cu jocuri (6 ani+) Rezumat

Rezolva sudoku, gaseste diferentele, exerseaza scrierea, calculeaza… Completand acest caiet cu activitati amuzante si instructive, copilul tau nu se va plictisi nicio clipa!

Acest caiet il va tine ocupat ore in sir, acasa sau in masina, in drum spre destinatia de vacanta.

Autor(i): Ballon Media
Anul aparitiei: mai 2021
Editura: Paralela 45 educational
Cod produs: 978-973-47-3365-1
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 96
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-973-47-3365-1
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Ballon Media sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »