CATEGORII DE CARTI

Castor este gradinar. CASTOR

Carte scrisa de: Lars Klinting
Vezi si cumpara cartea Castor este gradinar. CASTOR scrisa de autorul Lars Klinting sub editura Gama. Cartea a fost publicata in mai 2021 in limba Romana, are 40 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Castor este gradinar. CASTOR, poti oricand vedea si alte carti de Lars Klinting. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Castor este gradinar. CASTOR PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

24.5lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Castor este gradinar. CASTOR la un super pret de doar 24.5lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Castor este gradinar. CASTOR Rezumat

Castor seamana foarte bine cu creatorul lui: este curios, constiincios, metodic si plin de creativitate. in acest volum, veti descoperi alaturi de el cum sa faceti o prajitura delicioasa. Cartea ilustrata il va ajuta pe copil sa isi exerseze citirea si sa isi dezvolte limbajul.

Cartea ilustrata il va ajuta pe copil sa isi exerseze citirea si sa isi dezvolte limbajul. Lucrarea este destinata copiilor de 4-6 ani, pasionati de gradinarit si nu numai. Ilustratiile simpatice si textul scurt vor face ca lucrarea sa fie usor de parcurs si, implicit, mai atragatoare. Descopera si restul volumelor din colectia de Carti ilustrate pentru copii.

Din aceeasi colectie mai fac parte: – Castor este tamplar – Castor vopseste – Breb repara tot – Castor mestereste – Castor: Priveste atent si gaseste! – Castor este croitor – Castor repara bicicleta – Castor face o prajitura

Autor(i): Lars Klinting
Anul aparitiei: mai 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9789731498737
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 40
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9789731498737
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Lars Klinting sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »