CATEGORII DE CARTI

Cei trei muschetari (Dys_clasic)

Carte scrisa de: Alexandre Dumas
Vezi si cumpara cartea Cei trei muschetari (Dys_clasic) scrisa de autorul Alexandre Dumas sub editura Gama. Cartea a fost publicata in 21-Aug in limba Romana, are 64 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Cei trei muschetari (Dys_clasic), poti oricand vedea si alte carti de Alexandre Dumas. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Cei trei muschetari (Dys_clasic) PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

29lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Cei trei muschetari (Dys_clasic) la un super pret de doar 29lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Cei trei muschetari (Dys_clasic) Rezumat

Ai vrea sa descopere si copilul tau cartile care ti-au fascinat copilaria? Romanul Cei trei muschetari al lui Alexandre Dumas, un clasic al literaturii pentru copii, poate fi descurajant pentru cei care citesc mai greu. Acum aveti la dispozitie varianta scurtata, cu ilustratii atragatoare. Prezentarea personajelor la inceputul cartii si marcarea replicilor lor prin pictograme, fontul adaptat pentru diferentierea rapida a literelor si rigla de urmarire a randurilor ajuta copilul sa citeasca mai repede si mai usor, iar intrebarile de la finalul fiecarui capitol verifica intelegerea textului.

Cartile din colectia #DYS_clasic prezinta o varianta adaptata a celor mai cunoscute opere din literatura clasica universala. Cauta si celelalte titluri din colectie!

Autor(i): Alexandre Dumas
Anul aparitiei: 21-Aug
Editura: Gama
Cod produs: 9786060561675
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 64
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 9786060561675
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Alexandre Dumas sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »