CATEGORII DE CARTI

Ceva cu adevarat special

Carte scrisa de: Helena Kraljic
Vezi si cumpara cartea Ceva cu adevarat special scrisa de autorul Helena Kraljic sub editura Didactica Publishing House. Cartea a fost publicata in noiembrie 2016 in limba Romana, are 28 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Ceva cu adevarat special, poti oricand vedea si alte carti de Helena Kraljic. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Ceva cu adevarat special PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

38lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Ceva cu adevarat special la un super pret de doar 38lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Ceva cu adevarat special Rezumat

O poveste frumoasa cu animale, despre joaca si prietenie, dar si despre frica si iertare. si despre altceva – despre importanta de a-ti face curaj si a le spune prietenilor tai: „imi pare rau…”

Autor(i): Helena Kraljic
Anul aparitiei: noiembrie 2016
Editura: Didactica Publishing House
Cod produs: 978-606-683-411-7
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti dupa grupa de varsta
Nr. pagini: 28
Tip coperta: Paperback brosat
ISBN: ISBN: 978-606-683-411-7
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul Helena Kraljic sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.

Nu este cartea pe care o cauti? »