CATEGORII DE CARTI

Colinde si activitati de Craciun

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Colinde si activitati de Craciun scrisa de autorul *** sub editura Gama. Cartea a fost publicata in octombrie 2021 in limba Romana, are 48 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Colinde si activitati de Craciun, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Colinde si activitati de Craciun PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

29.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Colinde si activitati de Craciun la un super pret de doar 29.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Colinde si activitati de Craciun Rezumat

Aceasta carte de activitati, in care veti regasi si cele mai cunoscute colinde, va va ajuta copilul sa-si petreaca timpul intr-un mod creativ si educativ deopotriva.

Jocurile au personaje simpatice – reni, spiridusi sau oameni de zapada – si stimuleaza logica, atentia, capacitatea de concentrare si abilitatea copilului de a face rationamente.

Cartea de activitati face parte din colectia „Activitatile mele de Craciun” si se adreseaza copiilor de 4-6 ani. Colectia Activitatile mele de Craciun ajuta copilul sa-si dezvolte creativitatea, atentia, perspicacitatea, motricitatea fina si coordonarea mana-ochi in timp ce se distreaza alaturi de cele mai simpatice personaje. Astfel, sarbatorile de iarna vor fi un prilej nu doar de bucurie, ci si de invatare prin joc! Cartile includ abtibilduri si o poezie sau un colind cu tematica de Craciun.

Autor(i): ***
Anul aparitiei: octombrie 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9789731499918
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 48
Tip coperta: Paperback
ISBN: ISBN: 9789731499918
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »