CATEGORII DE CARTI

Colorez unicorni – carte de colorat

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Colorez unicorni – carte de colorat scrisa de autorul *** sub editura Didactica Publishing House. Cartea a fost publicata in aprilie 2021 in limba Romana, are 36 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Colorez unicorni – carte de colorat, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Colorez unicorni – carte de colorat PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

9.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Colorez unicorni – carte de colorat la un super pret de doar 9.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Colorez unicorni – carte de colorat Rezumat

Copiii se pot relaxa si isi pot da frau liber imaginatiei si laturii artistice colorand aceasta carte plina cu dinozauri.

Cartea de colorat Colorez dinozauri este destinata tuturor copiilor cu varsta peste 3 ani.

Copiii vor fi entuziasmati sa descopere in paginile acesteia imagini cu animalul lor preferat in diferite ipostaze.

Desenele ii incurajeaza pe copii sa-si foloseasca din abundenta imaginatia si sa se exprime liber. in mod sigur, orice copil se va bucura de imaginile de colorat cu dinozauri.

Cartile de colorat reprezinta un antrenament excelent pentru scris, ajuta la dezvoltarea abilitatilor de coordonare, ii invata pe cei mici ce inseamna rabdarea si le imbunatateste concentrarea. Sunt un prilej pentru a invata lucruri noi, le dezvolta increderea in sine si le stimuleaza creativitatea.

Autor(i): ***
Anul aparitiei: aprilie 2021
Editura: Didactica Publishing House
Cod produs: 978-606-048-350-2
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti de colorat
Nr. pagini: 36
Tip coperta: Hardcover
ISBN: ISBN: 978-606-048-350-2
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti de colorat.

Nu este cartea pe care o cauti? »