CATEGORII DE CARTI

Corpuri geometrice. Carti de joc Montessori

Carte scrisa de: ***
Vezi si cumpara cartea Corpuri geometrice. Carti de joc Montessori scrisa de autorul *** sub editura Gama. Cartea a fost publicata in iunie 2021 in limba Romana, are 50 pagini si poate fi cumparata la super pret din cele mai populare librarii online. Daca iti place sa citesti Corpuri geometrice. Carti de joc Montessori, poti oricand vedea si alte carti de ***. Retine ca MsBook nu garanteaza cartea Corpuri geometrice. Carti de joc Montessori PDF. Aceasta poate fi disponibila doar in format tiparit, lucru pe care trebuie sa-l verifici pe libraria online.

Ultimul Pret Verificat

14.9lei

cartepedia.ro

librarie.net​

Am gasit cartea Corpuri geometrice. Carti de joc Montessori la un super pret de doar 14.9lei. Retine ca pretul acesta poate varia in functie de reducerile diverselor librarii online, pretul de pe MsBook fiind unul orientativ.

Corpuri geometrice. Carti de joc Montessori Rezumat

Pachetul Corpuri geometrice – Clasificare provoaca observarea si intelegerea ideii de corp geometric, prin asociere cu obiectele din jur.

CONtINUT CaRtI DE JOC MONTESSORI – CORPURI GEOMETRICE:

  • 9 carduri cu corpuri geometrice
  • 4 carduri cu proiectii 2D
  • 36 de carduri cu imagini
  • denumiri bilingve (romana / engleza)
  • pictograme pentru sortare facila si clasificare
  • informatii utile
  • sugestii de activitati si jocuri.

Cu ajutorul cardurilor, copilul va invata formele, culorile si marimile, isi va stimula creativitatea si isi va dezvolta limbajul, precum si capacitatea de concentrare si atentia. Pana la varsta de 3 ani, copilul isi dezvolta limbajul si isi insuseste spontan notiuni complexe. Aceasta perioada trebuie valorificata, deoarece „mintea absorbanta” a copilului poate acum sa asimileze cu aceeasi usurinta atat cuvintele simple, cat si pe cele considerate complicate. Pachetul face parte din colectia „Carti de joc Montessori” si este recomandat copiilor de 2-5 ani.

Din aceeasi colectie mai fac parte: – Transformari din lumea vie – Fructe exotice – Caini si pisici – Masini utilitare – Arbori: frunze, flori, fructe – Pasari din Romania – Insecte din Romania – Urme de animale – Obiecte si intrebuintarea lor – Corpul uman – Pamant, aer, apa – Notiuni opuse – Cele 5 simturi – Culori – Originea alimentelor – Anotimpuri – Animale. Hrana si adapost – Vietuitoare – Ustensile si unelte – Familii de animale – Lumea plantelor – Animale – Legume si fructe

Autor(i): ***
Anul aparitiei: iunie 2021
Editura: Gama
Cod produs: 9789731497327
Categorie: Carti pentru copii
Subcategorie: Carti cu activitati
Nr. pagini: 50
Tip coperta: Board book
ISBN: ISBN: 9789731497327
Limba: Romana
Daca iti place cartea aceasta de pe MsBook, poti oricand sa vezi si alte carti scrise de autorul *** sau din categoria Carti cu activitati.

Nu este cartea pe care o cauti? »